Nieuw speeltoestel

De inzet van ouders, leerlingen, team en andere belangstellenden van onze school wordt beloond. Er is voldoende geld gespaard zodat het speeltoestel nu geplaatst kan worden. Eind maart is het zover. In het weekend van 20, 21 en 22 maart wordt het prachtige speeltoestel geplaatst. Dat kan natuurlijk niet zonder hulp. We vragen dan ook om jullie agenda vrij te maken op een van deze dagen en ons te helpen.

In school hangt een poster met foto van het speeltoestel. Hierop staan ook de activiteiten die moeten plaatsvinden om het toestel te plaatsen. Op deze poster kun je je inschrijven. De leerlingen hebben deze poster ook al gespot en kunnen niet meer wachten. Samen kunnen we ervoor zorgen dat onze leerlingen op 23 maart kunnen spelen op het nieuwe toestel! U helpt toch ook?

Released • 2020-01-30 13:55

Basis School CMS © copyright ZoZimpel.nl 2020